پویش کارآفرینی و بورسیه دانش بنیان جدیدالورودها

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۲ کد : ۱۳۹۹۸ اخبار واحد
پویش کارآفرینی و بورسیه دانش بنیان جدیدالورودها

دانشجویان محترم جدیدالورود واحد کرمان می توانند همزمان با ثبت نام در واحد دانشگاهی مرکز استان از فرصت های بی نظیر سرای نوآوری واحد کرمان بهره مند شوند. سرای نوآوری واحد کرمان با بهره مندی از امکانات بی نظیر مرتبط با کارآفرینی از قبیل مرکز رشد واحدهای فناور، شتابدهنده فناوری و نوآوری، دوره های آموزشی عمومی و تخصصی، امکانات بی نظیر کارگاهی و آزمایشگاهی، امکان حمایت از تیم های فناوری، تجاری سازی نمونه های آزمایشگاهی و دستاوردهای نیمه صنعتی و بورسیه دانش بنیان پذیرای دانشجویان علاقمند به کارآفرینی می باشد. تا با دیدگاهی بدیع و متفاوت دانشجویان جدیدالورود را به سمت خلق ثروت های مادی و معنوی سوق دهد. جهت ارتباط با سرای نوآوری واحد کرمان به ساختمان سرا جنب مرکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه و یا ساختمان اداری شماره 4 طبقه اول دفتر سرمایه گذاری و امور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه مراجعه و یا با شماره تلفن 31321781 تماس حاصل فرمایید.