منابع ارزیابی جامع دانشجویان دکتری تخصصی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (دیماه ۹۹)

۳۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۳ کد : ۱۴۰۱۶ اخبار واحد
منابع ارزیابی جامع دانشجویان دکتری تخصصی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (دیماه ۹۹)
قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی.
بنا به اعلام معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی ارزیابی جامع دانشجویان دکتری تخصصی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، هفته پایانی دیماه 1399 در سه نوبت(تاریخ دقیق اعلام می گردد) برگزار می گردد.
نوبت اول ساعت 10:30-8:30
نوبت دوم ساعت 13-11
نوبت سوم ساعت 16-14

دانشجویان متقاضی هر چه سریعتر با هماهنگی مدیر محترم گروه نسبت به انجام ثبت نام اقدام نموده و مدارک مورد نیاز را حداکثر تا تاریخ 10 آذرماه 99 تکمیل و تحویل نمایند.

مراجع آزمون جامع در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در دسترس میباشد.

گروههای آموزشی تخصصی موظفند حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از برگزاری ارزیابی کتبی نسبت به برگزاری ارزیابی شفاهی با هماهنگی روسای محترم کارگروههای تخصصی اقدام نموده و بلافاصله پس از اتمام ارزیابی شفاهی و حداکثر تا تاریخ 10بهمن ماه 99 نمرات نهایی را مطابق ضوابط، به حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی (دفتر نظارت و ارزیابی) ارائه نمایند.

همچنین منابع آزمون به تفکیک رشته به شرح ذیل می باشد: (جهت مشاهده منبع هردرس روی نام درس موردنظر کلیک نمایید)