اطلاعیه مهم

۰۸ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۴۰۴۲ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
اطلاعیه امور شهریه و صندوق رفاه

اطلاعیه شماره یک امور شهریه و صندوق رفاه

نظر به نزدیکی پایان نیم سال تحصیلی و اینکه حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه در حال آماده سازی وب سایت امتحانات مجازی می باشد، خواهشمند است هر چه سریعتر نسبت به تسویه بدهی شهریه خود اقدام نمائید. لازم به ذکر است تسویه بدهی قبل، صندوق رفاه و همچنین اقساط تعیین شده سیستماتیک (حداقل دو قسط) جهت انتقال اطلاعات به سامانه آزمون ضروری می باشد و اطلاعات دانشجویان دارای بدهی امکان انتقال به سامانه مذکور را ندارد.

دانشجویانی که بدهی آنها تبدیل به تسهیلات کوتاه مدت سیستمی شده است جهت پرداخت بدهی خود به منوی صندوق رفاه /درخواست و پیگیری تسهیلات منوی مشاهده دفتر چه اقساط مراجعه و حداقل دو قسط از بدهی مذکور را پرداخت نمایند.

سایر دانشجویان کل بدهی شهریه متغیر را پرداخت و در صورت نیاز جهت دریافت تسهیلات جدید به صندوق رفاه مراجعه نمایند

دانشجویان محترم با توجه به شلوغی درگاه پرداخت اینترنتی پرداخت های خود را به روزهای پایانی موکول ننمایند.

باتشکر مجدد- امور شهریه و صندوق رفاه

فیلم راهنما