اطلاعیه شرکت مجدد دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی در امتحانات دروس نیمسال دوم سال تحصیلی

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۶ کد : ۱۴۰۴۷ اخبار واحد

اطلاعیه در خصوص شرکت مجدد دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی در امتحانات دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98، موضوع بخشنامه شماره 40346/30 مورخ 24/8/99 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان متقاضی شرکت مجدد در امتحانات حداکثر 3 درس (تا سقف ۶ واحد) از دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 در صورت داشتن شرایط ذیل از روز شنبه تاریخ 13/10/99 تا روز چهارشنبه 24/10/99 فرصت دارند به کارشناس گروه خود مراجعه و فرم درخواست را تکمیل و تحویل ایشان دهند.

امتحانات این دروس در تاریخ های 20/11/99 ، 21/11/99 و 23/11/99 طبق زمانبندی که متعاقباً در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد برگزار می گردد.

شرایط شرکت مجدد در امتحانات دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

1.  دانشجو باید در کلیه کلاس‌ها و امتحانات دروس مورد درخواست شرکت کرده باشد.
  2.  نمرات دروس مورد تقاضای دانشجو کمتر از ۱۲ در مقطع کارشناسی یا کمتر از ۱۴ در  مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باشد.
  3. دانشجو تاکنون برابر مقررات، اخراج آموزشی نشده‌ باشد.
  4. دانشجو جزء دانشجویان مشمول که مدت مجاز ادامه تحصیل برای آنها به پایان رسیده است، نباشد.
  5. دروس مورد تقاضای دانشجو فقط مربوط به نیمسال دوم 99-98 باشد.
  6. دانشجویان مقطع دکتری نباید در نیمسال اول 1400-1399، حائز شرایط لازم جهت اخذ آزمون جامع باشند.

توجه: دانشجویان حائز شرایط بخشنامه فوق تنها در نیمسال جاری امکان استفاده از شرایط این بخشنامه را دارند.

دانلود فایل فرم تقاضای شرکت در امتحانات