فروغی تشریح کرد؛

مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان چه امکاناتی دارد؟

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۷ کد : ۱۴۰۶۲ اخبار واحد
مسئول مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان گفت: تفکیک دستگاه‌های تحقیقاتی و کاربردی درآمدزا از دستگاه‌های آموزشی در استان کرمان انجام شده و به این مرکز انتقال یافته است.
مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان چه امکاناتی دارد؟

محمدمهدی فروغی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان اظهار کرد کرد که فاز نخست مرکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به‌طور مستقل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی به متراژ تقریبی یک‌هزار و ۲۰۰ مترمربع شامل آزمایشگاه سالن A شامل ۴ آزمایشگاه‌های کروماتوگرافی، آنالیز عنصری، تجزیه دستگاهی،  آماده‌سازی نمونه‌ها  و ... و  فضای آزمایشگاهی سالن B  شامل دو آزمایشگاه شیمی مواد غذایی، پنج آزمایشگاه میکروبیولوژی،  انبار سردخانه و دفتر مرکزی به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: تفکیک دستگاه‌های تحقیقات و کاربردی درآمدزا از دستگاه‌های آموزشی در سطح آزمایشگاه‌های استان کرمان  و انتقال و جابه‌جایی آن به مرکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی جدید راه‌اندازی شده انجام گرفته است.

مسئول مرکز خدماتی ـ آزمایشگاهی و کارگاهی ـ تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: از جمله این دستگاه‌ها می‌توان دستگاه‌های کروماتوگرافی مایع با دتکتور طیف سنج جرمی متوالی، کروماتوگرافی گازی با دتکتور طیف سنج جرمی، کروماتوگرافی گازی با دتکتور یونیزاسیون شعله، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با دتکتور فلورسانس و فتودیود ،اسپکتروفتومتر جذب اتمی، آنالیز عنصری، طیف‌سنج مادون قرمز تبدیل فوریه، اسپکتروفتومتر مرئی- ماوراء بنفش دو پرتویی، مایکروویو صنعتی، الکتروفورز مویین، حمام التراسونیک، کوره الکتریکی، کروماتوگرافی گازی ـ طیف‌سنجی جرمی، اینکوباتور یخچالدار، انکوباتور حرارتی، اسپکتروفتومترuv-vis، آون، اتوکلاو سانتریفیوژ، دستگاه اندازه‌گیری BOD، سیستم کامل تست اندازه‌گیری COD، پتانسیواستات-گالوانواستات، جذب اتمی  و ...را نام برد.