کسب عنوان شانزدهم کشور توسط پژوهشگران کرمانی

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۳ کد : ۱۴۱۱۵ اخبار واحد
دکتر محمد حجت از کسب عنوان شانزدهم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شهیدحاج قاسم سلیمانی در کشور خبر داد.
کسب عنوان شانزدهم کشور توسط پژوهشگران کرمانی

رییس باش گاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان کرمان در گفتگویی ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: امسال علیرغم اینکه بیشتر ایام سال شهر کرمان  در وضعیت قرمز بود اما بر تلاشهای گسترده ما تاثیر چندانی نداشت و تعداد زیادی انجمن های علمی جدید تاسیس شد
وی برگزاری بیش از 20وبینار علمی را کم نظیر عنوان کرده و توضیح داد: بیش از 100ساعت کارگاه غیر حضوری و 10سخنرانی علمی مجازی نیز در سال جاری برگزار شد.

عضو هیات علمی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: 4جلسه مشترک با روسا و مدیران گروههای آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی.معماری.علوم و فنی مهندسی جهت فعال شدن انجمنهای علمی داشتیم که طبق دستور اکید ریاست محترم دانشگاه این جلسات در سال آینده تداوم خوهد یافت ضمن آنکه اولین انجمن علمی استادان را در دانشکده معماری تاسیس کردیم.

حجت کسب عنوان شانزدهم در میان 300 دانشگاه سنجیده شده در کشور را قابل قبول عنوان کرده و ادامه داد: از ریاست محترم دانشگاه استان جناب آقای دکتر منظری و معاونت محترم پژوهشی سرکار خانم دکتر کاظمی پورصمیمانه سپاسگزارم که هر جایی نیاز بود پشتیبانی فوق العاده ای از من به عمل آوردند