راهنمای پذیرفته شدگان آزمون دکتری(با آزمون و براساس استعداهای درخشان) ۱۴۰۰

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۱۴۱۹۵ اخبار واحد
ضمن عرض تبریک قبولی شما عزیزان و معرفی شما به عنوان پذیرفته شده در آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی توجه شما را به نکات ذیل جلب می نماید. ضمنا پس از ثبت نام در سامانه آموزشیار زمان و نحوه تکمیل و تحویل مدارک (بصورت فیزیکی) از طریق همین سایت و در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.
راهنمای پذیرفته شدگان آزمون دکتری(با آزمون و براساس استعداهای درخشان) ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره با آزمون دکتری تخصصی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرسwww.sanjesh.org منتشر شده است.

پذیرفته‌شدگانی که در فرم ثبت‌نام اینترنتی شرکت در آزمون، خود را مشمول ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی موضوع استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران دانسته‌اند، باید هنگام ثبت‌نام فرم مربوط به تعهدنامه استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران را تکمیل و به واحد یا مرکز دانشگاهی ارائه دهند.

بدیهی است چنانچه در هر زمان از ثبت‌نام و یا حین تحصیل، واجد شرایط بودن این قبیل دانشجویان در استفاده از سهمیه مذکور به اثبات نرسد، دانشگاه از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل خواهد آورد و در این صورت حق اعتراض نخواهند داشت.

زمان و نحوه مراجعه پذیرفته شدگان برای ثبت نام

با توجه به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازی صورت می گیرد، لذا تمام پذیرفته شدگان با آزمون لازم است در روزهای شنبه و یکشنبه 6 و 7 شهریور ماه 1400 و پذیرفته شدگان بدون آزمون (بر اساس سهمیه استعداد درخشان) در روزهای دوشنبه و سه شنبه 8 و 9 شهریور جهت ثبت نام به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

عدم مراجعه پذیرفته شدگان به سامانه آموزشیار در بازه زمانی مقرر به منزله انصراف از ثبت نام تلقی شده و هیچ گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

پذیرفته شدگان واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)  جهت اطلاع از چگونگی تحویل مدارک به صورت فیزیکی به اطلاعیه های بعدی در همین سایت مراجعه کنند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

مدارکی که لازم است مطابق دستورالعمل اعلام شده از طریق شبکه پستی ارسال شود، شامل :

اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و ریز نمرات با ذکر معدل

تصویر کل صفحات شناسنامه

شش قطعه عکس 4×3 تمام‌‌رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولین 12 قطعه)

تصویر کارت ملی (پشت و رو)

مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی پذیرفته شدگان مرد را مشخص کند

و تکمیل تمام فرمهای ثبت نام و فرمهای مربوط به تعهدات و سایر فرمهایی که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش، ثبت نام و تحصیل مشخص شود که متقاضی فاقد شرایط مندرج در دفترچه راهنما بوده است، ضمن لغو پذیرش مطابق ضوابط با وی برخورد خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به عکس های زیر توجه فرمایید: