افتتاح مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۵ کد : ۱۴۲۰۳ اخبار واحد
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از افتتاح مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان خبر داد.
افتتاح مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت سفر هیات اعزامی این دانشگاه به لبنان و دستاوردهای ارزشمند آن، گفت: در توافق با مسئولان دانشگاه، افتتاح مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان در دستور کار قرار گرفت و این مرکز امروز با حضور هیات اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان دانشگاهی لبنان در بیروت افتتاح شد.

وی با تاکید بر اهمیت راه‌اندازی این مرکز عنوان کرد: از جمله اهداف راه‌اندازی این مرکز انتقال دانش و تجربه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحقق دانشگاه کارآفرین و حل مسئله به کشور دوست و برادر لبنان  و گسترش همکاری‌های فناورانه و نوآورانه با محور مقاومت است. همچنین  تعریف و پیگیری کسب و کارهای دانش بنیان مشترک برای حل مشکلات معیشتی و صنعتی لبنان از دیگر اهداف افتتاح مرکز است.

لازم به ذکر است دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه، دکتر محمدرضا شمس دولت‌آبادی مدیرکل پشتیبانی واحدهای برون مرزی و دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری هیأت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان را تشکیل می‌دهند.