رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری در استان کرمان

۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۴۲۰۸ اخبار واحد
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری بصورت متمرکز و با رعایت پروتکل های بهداشتی در استان کرمان خبر داد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری در استان کرمان

دکتر علیرضا منظری توکلی در گفتگویی با بیان شرایط خاص امسال بدلیل شرایط کرونا تصریح کرد: بدلیل شرایط کرونا و اهمیت حفظ سلامت دانشجویان سه بار این آزمون به تاخیر افتاد و در شرایط کنونی و با واکسیناسیون موفق اساتید، دانشجویان و کارکنان در استان کرمان و بهبود شرایط تصمیم گرفتیم در این زمان آزمون برگزار شود.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در این آزمون مجموعا 221 نفر از دانشجویان مقطع دکتری تخصصی در واحدهای استان کرمان بصورت متمرکز و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در آزمون شرکت کردند.

دبیر هیات امنای استان کرمان برگزاری آزمون بصورت طرح تعاون را نیز یک ابتکار بسیار خوب و موثر برای جلوگیری از گسترش ویروس و سفرهای غیر ضروری دانشجویان به منظور حفظ سلامت آنها عنوان کرده و افزود: در واحد شهید حاج قاسم سلیمانی نیز علاوه بر 165 شرکت کننده در آزمون جامع، 9 نفر نیز متقاضی استفاده از طرح تعاون آزمون در درون استان و 47 نفر نیز متقاضی استفاده از این طرح در بیرون استان بودند که امتحان این عزیزان نیز بخوبی صورت گرفت.

علیرضا منظری توکلی توضیح داد: علاوه بر افراد ذکر شده تعداد 43 نفر از دانشجویان سایر استانها نیز متقاضی استفاده از طرح تعاون در واحد شهید سلیمانی بودند که یا در روزهای گذشته در این آزمون شرکت کرده اند یا در روزهای پایانی ماه شهریور در این آزمون شرکت خواهند کرد.