همزمان با هفته دفاع مقدس صورت گرفت؛

تقدیر از رزمندگان دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی شهید سلیمانی

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۱ کد : ۱۴۲۱۶ اخبار واحد
همزمان با هفته دفاع مقدس مراسم تقدیر از رزمندگان دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی شهید سلیمانی برگزار شد.
تقدیر از رزمندگان دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی شهید سلیمانی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمان، همزمان با دفاع مقدس مراسم تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی حوزه فرهنگی برگزار شد.

رئیس کارگروه تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در این مراسم تقدیر از پیشکسوتان دفاع مقدس را به منزله مصون‌سازی نسل جوان در برابر تحرکات و تهاجم فرهنگی دشمن قلمداد کرد و گفت: امروز استادان و فرهیختگان وظیفه دارند هرچه می‌توانند یاد، نام، وصیتنامه، هدف و مسیر نورانی شهیدان و ایثارگران را نشان دهند، چراکه نمایاندن راه نورانی شهدا برای رهایی یافتن از ضلالت و گمراهی و دفع فتنه‌های فتنه‌گران ضروری است.

حجت بابایی، جنگ تحمیلی بر علیه ایران را تمامی‌ناپدیر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، کشور درگیر جنگ اقتصادی است و مدیریت این جنگ نیز پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و مردم با هوشیاری می‌توانند در این مقطع استکبار را به زانو درآورند.