برگزاری مراسم بزرگداشت جانباختگان منا و وداع با محرم

۲۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۵۶ اخبار واحد
دکتر زاهدی نماینده مردم شریف کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان و اساتید شرکت کننده در مراسم بزرگداشت جانباختگان فاجعه منا و وداع با محرم که به دلیل بارش باران در محل سلف سرویس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان برگزار گردیده بود در سخنانی مقام معظم رهبری را سکاندار کشتی اسلام و تشیع در دریای قاسطین، مارقین وناکثین دانست.
برگزاری مراسم بزرگداشت جانباختگان منا و وداع با محرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محمدمهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جمع شرکت کنندگان در مراسم بزرگداشت فاجعه منا و وداع با محرم در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان مقام معظم رهبری را سکاندار کشتی اسلام و تشیع در دریای قاسطین، مارقین و ناکثین منطقه خواند.
نماینده مردم فهیم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش تاثیرگذار بیانات رهبری در مورد حادثه منا و کارشکنی دولت عربستان قبل از این پیام اظهار داشت: امروز جریانات حق طلب در منطقه و در کشورهایی همچون عراق و یمن، جنبش خود را منبعث از رهنمودهای رهبر ایران می دانند.
وی با بیان این موضوع که جنگ بین تمدنها خصوصا تمدن اسلامی از مهمترین استراتژی های کشورهای غربی در منطقه می باشد توضیح داد: غرب با ایجاد شکاف در اسلام و خصوصا تفکر شیعه و سنی و با ایجاد جریانهای تندرو و تکفیری مانند داعش به عملی شدن این استراتژی پرداخت و پس از جریان موسوی به بیداری اسلامی و به دلیل فضای هرج و مرج ایجاد شده در برخی کشورها فضای مناسب برای رشد این جریانها ایجاد گردید.
زاهدی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به برجام و مباحث پیرامون آن ادامه داد: عده ای برجام را فتح الفتوح نظام و عده ای مایه ننگ و قرارداد ترکمانچای تلقی می کنند اما هر دوی اینها صحیح نیستند چراکه برجام یکسری نقاط قوت و یکسری نقاط ضعف برای امنیت ملی کشور دارد.

عضو کمیسیون برجام مجلس شورای اسلامی افزود: پس از بررسیها به این نتیجه رسیدیم که بایستی قیودی برای اجرای برجام توسط دولت ایجاد گردد.
وی با اشاره به نامه 9 بندی رهبری برای ریاست جمهور تصریح کرد: رهبری ابتدا از تمام کسانی که در شکل گیری برجام نقش داشته اند تشکر و پس از گوشزد نمودن خصومت استکبار دولت را برای اخذ تعهد کتبی برای برداشتن ساختار تحریمها به صورت کامل مکلف نمودند.
زاهدی ادامه داد: عزیزان آمریکا در هیچ جای برجام تعهدی مبنی بر حذف تحریمها نداده است و تنها به اقدام مقتضی، تعلیق و یا توقف موقت آنهم تنها در تحریمهای هسته ای و نه تمام تحریمها و با امضای رییس جمهور که آنهم ممکن است توسط رییس جمهور بعدی ملغی شود متعهد شده است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید رهبری بر تعهد دولت آمریکا برای لغو این تحریمها را قبل از اجرای برجام در ایران را بسیار هوشمندانه توصیف کرده و افزود: در بند دیگر رهبری بر نکته بسیار مهمی تاکید می کند و آن نکته اقدام جهت ابعاد احتمالی برنامه هسته ای ایران موسوم به PMD است که سالها بعنوان چماق بر سر ایران قرار داشته و رهبری خواستار حذف آن شده اند.

حجت الاسلام والمسلمین ناصر وکیلی نیز از سخنرانان این مراسم بود.