نمایشگاه عکس « ماه عشق» در مدرسه سما کرمان

۳۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۶۷ اخبار واحد
در آستانه اربعین حسینی و با حضور مسئولان آموزش و پرورش کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان نمایشگاه عکس «ماه عشق» در مدرسه پسرانه سما واحد کرمان آغاز بکار نمود.
نمایشگاه عکس « ماه عشق» در مدرسه سما کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر حمید غفوری در بازدید از این نمایشگاه اظهار داشت: گرامیداشت حادثه عاشورا و شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان همواره سرلوحه کارهای مسلمانان و خصوصا مردم کرمان بوده است.

معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی کرمان برپایی نمایشگاههایی از این دست را در گسترش فرهنگ عاشورا در میان دانش آموزان موثر دانسته و ادامه داد: در این نمایشگاه که به همت دانش آموزان مدارس سمای کرمان راه اندازی گردیده است پس از فراخوان و دریافت آثار از میان آثار ارسالی انتخاب و در معرض دید قرار گرفته است.
علی زنگی آبادی رییس آموزش و پروش ناحیه یک کرمان نیز در حاشیه این نمایشگاه و در سخنان کوتاهی فعالیتهای مدارس سمای کرمان را قابل تقدیر و بسیار خوب توصیف کرد.

شایان ذکر است که نمایشگاه کتاب با موضوعات فرهنگی نیز در حاشیه این نمایشگاه دایر گردیده است.