آغاز ثبت نام جشن فارغ التحصیلی 94

۱۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۷ کد : ۱۸۷ اطلاعیه های دانشجویی
ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشن فارغ التحصیلی 94 آغاز گردید.
آغاز ثبت نام جشن فارغ التحصیلی 94

ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشن فارغ التحصیلی 94 آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محمد مهدی فروغی از آغاز ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشن فارغ التحصیلی 94 خبر داده و افزود: این جشن ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان است که در بازه زمانی مهرماه 93 لغایت بهمن ماه 94 فارغ التحصیل شده اند.

رییس کانون فازغ التحصیلان استان کرمان تاریخ ثبت نام برای این جشن را از 15 آذر لغایت 25 دیماه اعلام کرده و ادامه داد: هزینه ثبت نام برای هر نفر 400 هزار ریال معادل چهل هزارتومان می باشد که بایستی به حساب 0106889656003 بانک ملی دانشگاه بنام کانون فارغ ذالتحصیلان دانشگاه واریز گردد.

وی محل دریافت مدارک ثبت نام را دفتر کانون فارغ التحصیلان واقع در طبقه اول ساختمان هیات علمی عنوان نموده و اظهار داشت: داوطلبان برای ثبت نام یک قطعه عکس با ابعاد 3 در 4 و یک کپی از صفحه نخست شناسنامه به انضمام فرم تکمیل شده و اصل فیش بانک ملی را تحویل نمایند.

شایان ذکر است ثبت نام در روزهای هفته(غیر از ایام تعطیل) از ساعت 8 صبح لغایت 14 و زمان برگزاری جشن اواخر بهمن ماه خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 03431321316 تماس حاصل فرمایید.