بازدید سرزده ریاست واحد از نحوه طبخ و توزیع غذا در سلف سرویس

۲۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۱۱ اخبار واحد
دکتر بابک آل طه از نحوه توزیع و طبخ غذای دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان بازدید کرد.
بازدید سرزده ریاست واحد از نحوه طبخ و توزیع غذا در سلف سرویس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بازدید از سلف سرویس دانشجویان دختر, پسر و سلف سرویس اساتید در جریان روند ارائه خدمات به  کارکنان و دانشجویان واحد قرار گرفت.
وی همچنین از بخشهای مختلف سلف سرویس، آشپزخانه، انبار و سردخانه این مجموعه بازدید بعمل آورد .
در این بازدید دکتر آل طه پس از استماع گزارش اقدامات انجام شده بمنظور بهسازی ساختمان سلف سرویس توسط معاون عمرانی و گزارش برنامه های اجرایی بمنظور افزایش کیفیت غذا توسط  حوزه معاونت دانشجویی واحد ، در جهت پیشرفت و گسترش ارائه خدمات به اساتید و دانشجویان ، با ارائه دستورات و راهنمایی های لازم, بر تسریع در انجام برنامه ها و ضروری بودن افزایش کیفیت خدمات به دانشجویان تاکید کرد.