تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی در اولویت قرار گیرد

۲۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۱۲ اخبار واحد
دکتر بابک آل طه در جریان بازدید از پروژه های عمرانی ضمن تقدیر از پیشرفت خوب و تلاش حوزه عمرانی بر تسریع در اتمام این پروژه ها بمنظور خدمت رسانی بهتر به دانشجویان تاکید کرد.
تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی در اولویت قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان  کرمان در بازدید از پروژه پارک های علوم ، خوابگاه و بوستان پردیس مفاخر خواستار تسریع در ساخت این پروژه ها به دلیل بالا رفتن نسبت فضای سبز و درنتیجه ایجاد تنوع در محیط و روحیه دانشجویان گردید.
وی همچنین از پروژه های جایگاه تماشاچیان استادیوم وزشی، سوله ورزشی، پروژه تکمیل سردرب جدید و ساخت درمانگاه واحد کرمان نیز بازدید بعمل آورد.
دکتر آل طه با حضور در محل ساخت آزمایشگاههای همکار استاندارد و محل احداث نیروگاه حرارتی(CHP) از نزدیک در جریان روند ساخت این پروژه ها قرار گرفته و با اشاره به تاکید ریاست عالی دانشگاه بر اجرای این پروژه ها اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیتهای زیادی است که با تدبیر آقای دکتر میرزاده در طرح ساها امکان استفاده از این ظرفیتها برای پژوهشگران و محققان در تمام استان فراهم می شود و زمینه ساز ارتقاء کیفی تحصیلات خصوصا در مقاطع تحصیلات تکمیلی خواهد بود.
دکتر رامین طباطبایی معاون عمرانی واحد کرمان نیز با اشاره به مراحل اجرایی طرح آزمایشگاههای همکار استاندارد توضیح داد: این پروژه با پیشرفت بیش از 30 درصد با سرعت در حال اجراست و طبق برنامه زمانی تا پایان شهریور ماه 95 به بهره برداری خواهد رسید.