نمایشگاه‌های کتاب آسانترین شیوه دسترسی دانشجویان به کتاب است

۲۶ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۲۳ کد : ۲۱۵ اخبار واحد
نمایشگاه‌های کتاب آسانترین شیوه دسترسی دانشجویان به کتاب است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب واحد کرمان که با حضور معاون پژوهش و فناوری و جمعی از اعضای هیات رئیسه واحد کرمان از صبح چهار شنبه 25 آذر ماه برگزار شد  برگزاری نمایشگاه های کتاب را آسانترین شیوه دسترسی دانشجویان به کتاب دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بابک آل طه در آیین افتتاحیه نمایشگاه کتاب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان که بمناسبت هفته پژوهش در سالن نمایشگاههای واحد کرمان برگزار شد با اشاره به نقش و اهمیت کتاب در جامعه امروز ما اظهار داشت: فرهنگ، محوری ‌ترین برگ هویتی یک ملت محسوب می‌شود و یکی از راه‌های مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به مساله کتاب، کتاب‌خوانی و ترویج مطالعه در جامعه، خصوصا در میان جوانان و نوجوانان است.
وی افزود: کتاب بهترین وسیله انتقال میراث ادبی از نسلی به نسل دیگر است و به انسان ها کمک می کند تا میراث فرهنگی و ارزش های دینی وتاریخی خود را بشناسد و به آن ارج نهند.
دبیر هیات امنای استان کرمان  ادامه داد: در این نمایشگاه سعی شده است آثار ارائه شده در موضوعات مختلف علمی، فرهنگی، هنری و ادبی را شامل شوند تا دانشجویان علاقمند بتوانند آثار مورد نیاز خود را در حوزه های گوناگون تهیه و استفاده نمایند.
دکتر امید طیاری معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان نیز با ارائه گزارشی پیرامون برگزاری این نمایشگاه توضیح داد: در این نمایشگاه آثاری از مرکز اسناد، انتشارات واحد های کرمان، جیرفت و سیرجان نیز در معرض دید علاقمندان و دانشجویان قرار گرفته است.
شایان ذکر است این نمایشگاه از تاریخ 25 لغایت 28 آذرماه به مدت 4 روز در محل نمایشگاه های دائمی واحد کرمان در طبقه دوم ساختمان کتابخانه مرکزی در حال برگزاری می باشد.