به مناسبت هفته پژوهش در واحد کرمان صورت گرفت: راه اندازی ایستگاه سلامت در دانشکده پزشکی

۲۷ آذر ۱۳۹۴ | ۲۳:۱۲ کد : ۲۱۶ اخبار واحد

همزمان با هفته پژوهش و به همت دانشکده پزشکی و دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرمان ایستگاه سلامت بمنظور ارزیابی سلامت دانشجویان راه اندازی گردید.
دکتر امینی رییس دانشکده پرستاری واحد کرمان با اشاره به این ایستگاه اظهار داشت: دراین غرفه علاوه بر آشنانمودن دانشجویان با اصول وموازین بهداشتی از طریق توزیع بروشور ،نصب پوستر وبنر ونمایش فیلم های بهداشتی نسبت به اندازه گیری قد ووزن ومحاسبهBMIونیز اندازه گیری فشارخون دانشجویان بصورت رایگان اقدام می گردد.