تشویق فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۱۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۳ کد : ۲۳ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای جزئیات طرح تشویق فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارکنان را تشریح کرد.
تشویق فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احسانی با بیان اینکه این بخشنامه در راستای ارج نهادن به تلاش تحصیلی فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صادر شده، اظهار داشت: تمامی واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی مجازند در صورت تأمین اعتبار، نسبت به پرداخت هدایای دانش آموزان و دانشجویان ممتاز و چاپ عکس آنها در روزنامه فرهیختگان اقدام کنند.
وی درخصوص شرایط لازم برای دریافت این هدایا گفت: به دانش آموزان اول تا ششم ابتدایی 50هزار تومان، دانش آموزان دوره اول متوسطه 60هزار تومان، دانش آموزان دوره دوم متوسطه 80هزار تومان و دانشجویان 100هزار تومان تعلق می گیرد.
دکتر احسانی با اشاره به حداقل معدل موردنظر گفت: دانش آموزان مدارس تیزهوشان و مدارس عادی در مقطع اول تا ششم ابتدایی باید معدل «بسیار خوب» را کسب کرده باشند. همچنین دانش آموزان دوره اول متوسطه در مدارس تیزهوشان دارای حداقل معدل 18 و مدارس عادی 19 باشند.
وی افزود: برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه در مدارس تیزهوشان و مدارس عادی به ترتیب حداقل معدل 17 و 18 لازم است. همچنین دانشجویان در رشته علوم انسانی کسب حداقل معدل 18 و در سایر رشته ها حداقل معدل 17 ضروری است.