ارتقای رتبه 22 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۳ کد : ۲۶۴ اخبار واحد
در جلسه هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، 22 پرونده موفق به دریافت ارتقای رتبه شدند.
ارتقای رتبه 22 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این جلسه از مجموع 24 پرونده ارائه شده برای ارتقای رتبه اساتید این دانشگاه، با ارتقای رتبه 22 پرونده موافقت شد که از این تعداد، 11 پرونده مربوط به ارتقا ازاستادیاری به دانشیاری، 10 پرونده مربوط به ارتقا از مربی به استادیار و یک پرونده مربوط به ارتقا از مربی آموزشیار به مربی بود.

همچنین با ارتقا رتبه یک پرونده نیز به دلیل ضعف در مستندات پژوهشی مخالفت شد و یک پرونده نیز برای بررسی مجدد به کمیسیون ارجاع داده شد.