اعلام اسامی برگزیدگان بخش شفاهی مسابقات قرآن و عترت(ع) واحدکرمان

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۶۸ اخبار واحد
از سوی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان، اسامی برگزیدگان بخش شفاهی بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع) اعلام شد.
اعلام اسامی برگزیدگان بخش شفاهی مسابقات قرآن و عترت(ع) واحدکرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجتبی عرب نژاد در گفتگویی با اشاره به لزوم گسترش فرهنگ قرآنی اظهار داشت: قرآن کتاب نور، روشنایی و حکمت است که سعادت و نیک بختی انسانها را در پرتو عمل به مضامین بلند و نورانی خود تضمین نموده است.
وی قرآن را معجزه جاویدان پیامبر توصیف کرده و افزود: قرآن به عنوان معجزه جاویدان پیامبر بزرگوار اسلام صلی الله علیه و آله برترین کتاب شناخت و معرفت است، کتاب انسان سازی و تربیت که تمامی راههای رستگاری در آن یادآوری شده است .
عرب نژاد با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات توضیح داد: مسابقات قرآن و عترت(ع) امسال نیز به سنت هرساله در واحد کرمان با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد کرمان برگزار شد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان استقبال از این مسابقات را بسیار خوب توصیف کرده و ادامه داد: به دلیل حضور قاریان و حافظان خوب استان، مسابقات از سطح بالایی برخوردار بود.
اسامی برگزیدگان به شرح ذیل می باشد: