انتصاب مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی استان کرمان

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۹ کد : ۲۷۱ اخبار واحد
علیرضا گودرزی بعنوان مدیر حوزه ریاست وروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان منصوب شد.
انتصاب مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان: طی حکمی از سوی دکتر بابک آل طه رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، علیرضا گودرزی بعنوان مدیر روابط عمومی و حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تخصص، سابقه و تجربه جنابعالی به سمت مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان منصوب می‌شوید، امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری،امانت‌داری و قانونمندی در انجام وظایف محوله و مربوط موفق و مؤید باشید.
گودرزی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، از واحد علوم و تحقیقات  بوده و سابقه تدریس دانشگاه  در کارنامه وی به چشم می‌خورد.
از دیگر سوابق اجرایی نامبرده می‌توان رئیس دفتر دبیر و مسئول دبیرخانه محرمانه منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامی -رئیس دفتر معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ،کارشناس ارشد کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و مسئول دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان را نام برد.
 دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با داشتن بیش از13واحد و مرکز دانشگاهی، بیش از 45 هزار نفردانشجو و 779عضو هیأت علمی  تمام وقت  یکی از مهمترین استان های دانشگاه آزاد اسلامی است.