پیام تسلیت ریاست عالی دانشگاه به خانواده نژادشفیعی

۲۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۶ کد : ۲۷۲ اخبار واحد
دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی، درگذشت خانم نوشین نژاد شفیعی کارشناس دبیرخانه اجرایی جذب استان کرمان را تسلیت گفت.
پیام تسلیت ریاست عالی دانشگاه به خانواده نژادشفیعی

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، پیام تسلیت دکتر میرزاده به خانواده محترم نژادشفیعی به شرح زیر است:
انالله و انا الیه راجعون
خانواده محترم سرکار خانم نوشین نژادشفیعی
با سلام
در گذشت سرکارخانم نژادشفیعی، از کارکنان خدوم ودلسوز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان موجب تاسف و تالم گردید.
اینجانب، این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحومه مغفوره، رحمت و مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.
                                                                                             حمید میرزاده
                                                                                            رئیس دانشگاه آزاد اسلامی