نفرات بر‌تر مسابقات دو و میدانی واحد کرمان مشخص شدند

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۱۹ اخبار واحد
در مسابقات ورزشی واحد کرمان که به مناسبت ایام ا... دهه فجر، با حضور کارکنان و اعضای هیات علمی درحال برگزاری است نفرات بر‌تر مسابقات دو و میدانی مشخص شدند.
نفرات بر‌تر مسابقات دو و میدانی واحد کرمان مشخص شدند

به گزارش خبرنگار اداره روابط عمومی، مدیرکل ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان روز سه شنبه در حاشیه مسابقات دو ومیدانی کارکنان و اعضای هیات علمی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت دهه فجر در رشته‌های مختلف ازجمله والیبال، فوتسال، پینگ پنگ، دو ومیدانی و تنیس اظهار داشت: امکانات و فضاهای ورزشی خوبی را در دانشگاه آزاد واحد کرمان شاهد هستیم که ظرفیت بسیار خوبی محسوب می‌شود.

دکتر حسنخانی با تقدیر از مسئولین برای توسعه تجهیزات و امکانات ورزشی در واحد کرمان اضافه کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان امکانات بسیار خوبی فراهم شده است که از آن جمله می‌توان به استادیوم ورزشی، زمین چمن، زمین‌های چمن مصنوعی مجموعه استخر و سالن‌های بدنسازی، سالن کشتی، سالن تنیس وسالن‌های ورزشی چند منظوره برای خواهران و برادران اشاره کرد.

آمادگی واحد کرمان برای میزبانی مسابقات مختلف

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان نیزضمن گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای توسعه برنامه‌های ورزشی در دانشگاه، گفت: فعالیت‌های ورزشی در بهبود وضعیت علمی در بین دانشجویان نقش بسیار مهمی دارد و حمایت لازم از برنامه‌های ورزشی صورت خواهد گرفت.

دکتر بابک آل طه با اشاره به آمادگی واحد کرمان برای برگزاری مسابقات متعدد ورزشی در سطوح استانی و کشوری، بیان کرد: در سال‌های اخیر شاهد افزایش چشمگیر فعالیت‌های ورزشی در این دانشگاه هستیم.

وی با اشاره به وجود نیروهای توانمند و متخصص در واحدهای دانشگاه آزاداسلامی، گفت: این امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی شرایط مناسبی را برای فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ورزشی فراهم کرده است.

دبیر هیات امنای استان کرمان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی موفق بوده و توجه ویژه ریاست عالی دانشگاه به مقوله ورزش باعث شده تا شاهد بهبود فعالیت‌های ورزشی در سطح دانشگاه باشیم.

در مسابقات دو ومیدانی واحد کرمان امین رحیمی‌پور سیرجانی، قدرت ا.. سعید و محمد حسین صادقی به ترتیب اول تا سوم شدند.