عقد قرارداد طرح برون دانشگاهی با عنوان «تخمین لحظه شکست دمپرهای فلزی شکاف دار تحت بارهای لرزه‌ای»

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۷ کد : ۳۲۰ اخبار واحد
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از انعقاد قرارداد با با عنوان «تخمین لحظه شکست دمپرهای فلزی شکاف دار تحت بارهای لرزه‌ای» خبر داد.

مهندس  فرهاد همایونفر مدیر دفتر ارتباط با صنعت واحد کرمان در مصاحبه با خبر نگار دانشگاه گفت: به منظور بالا بردن کیفیت فعالیت‌های پژوهشی و بکار گیری نتایج حاصل از پژوهش‌های کاربردی و بنیادی و همچنین استفاده از اعتبارات و منابع مالی سایر دستگاه‌ها وارگان‌ها، آیین نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی بویژه طرح‌های برون دانشگاهی، تدوین و ابلاغ شده است.

همایونفر افزود: در همین راستا قرارداد انجام طرح برون دانشگاهی «تخمین لحظه شکست دمپرهای فلزی شکاف دار تحت بارهای لرزه‌ای» توسط دکتر امیر احمد هدایت از اعضای هیات علمی گروه عمران واحد کرمان با همکاری شرکت سوله سازان حدید کار کرمان منعقد و در حال اجرا می‌باشد.

وی افزود: با توجه به آیین نامه مذکور و استفاده از حمایت‌های مالی سایر دستگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات، تا کنون تعداد ۱۷ طرح برون دانشگاهی با اعتباری بالغ بر 2/200/000/000ریال، توسط اعضای هیات علمی واحد کرمان انجام شده است.