انقلاب اسلامی به جامعه هویت بخشید

۲۳ بهمن ۱۳۹۴ | ۲۱:۳۵ کد : ۳۲۳ اخبار واحد
به‌منظور بزرگداشت ایام الله دهه فجر، به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره روابط عمومی واحد کرمان جشن بزرگ سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور معاونین، مدیران و کارکنان در این دانشگاه برگزار شد.
انقلاب اسلامی به جامعه هویت بخشید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، درابتدای این جشن، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان گذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب گفت: «انقلاب اسلامی به عنوان نقطه آغاز خیزش تفکر دینی توانست به جامعه هویت بخشد وگفتمان جدیدی بانام دین را در کشور پیاده نماید.»

دکتر بابک آل طه اظهار کرد: «انقلاب اسلامی ایران با ظهور خود، آرمان‌ها و اهدافی را مطرح نمود که از عمق نگاه و باور دینی جامعهٔ ایران برمی‌خاست و آزادی‌خواهی، عدالتخواهی، دفاع از مظلومین و حمایت از محرومین و مستضعفین، استکبارستیزی، نفی سلطه طاغوت، دین‌مداری، ساده‌زیستی حاکمین از شاخصه‌های هویت‌بخش این انقلاب به شمار می‌آید.»

آل طه بااشاره به دستاورد‌های گفت: «برای انقلاب هزینه‌های بسیاری مانند شهدا، جانبازان و ایثارگران داده شده است و جامعه باید قدردان دستاورد‌های انقلاب باشد.»

دبیر هیات امنای استان کرمان تأکید کرد: «وحدت، ایمان و رهبری از عوامل مهم تأثیرگذار در پیروزی انقلاب اسلامی است و تحقق اهداف امروز جامعه ایران با تمسک به این سه مؤلفه محقق می‌شود.»

در ادامه این جشن حجت الاسلام والمسلمین دکتر علیمرادی نیز با اشاره به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی گفت: «انقلاب اسلامی چهره اسلام ناب و حقیقی را به ملت ایران و جهان نشان داد.»

رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت با بیان اینکه انسجام و وحدت اسلامی مهم‌ترین مساله امت اسلامی است، اظهار کرد: «امروز به بار نشستن انقلاب اسلامی مرهون وحدت امت اسلامی ایران است و حضرت امام خمینی (ره) در بنیان نهادن نظام مقدس جمهوری اسلامی، اصل ولایت فقیه را پشتوانه نظری آن قرار داد زیرا حکومت زیر سایه رهبری واحد کارایی خود را حفظ می‌کند و آنچه تاکنون نظام اسلامی را پویا داشته، اتحاد و همدلی بوده است.»

این مراسم با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع فرهنگی توسط کانون‌های دانشجویی واحد همراه بود و در پایان، از کارکنان بر‌تر دانشگاه قدردانی شد.