معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان خبر داد: کسب رتبه پنجم تولید مقالات کشور از سوی واحد کرمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۲۰:۵۱ کد : ۳۵۷ اخبار واحد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد که بر اساس اعلام پایگاه مرجع دانش- سیویلیکا، واحد کرمان در بین مراکز دانشگاه آزاد اسلامی رتبه پنجم مقالات نمایه شده را کسب کرد.

دکتر امید طیاری در این باره به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: با توجه به آمار منتشر شده توسط پایگاه مرجع دانش (سیویلیکا) پس از اتمام مراحل اول تحلیل داده‌ها، آمار مربوط به تولید مقالات توسط مراکز مختلف علمی کشور بر پایه مقالات نمایه شده در مجموعه سیویلیکا منتشر و واحد کرمان با ۲۳۷۸ مقاله در بین ۴۴۴ دانشگاه سطح کشور، در رتبه بیست و نهم و در بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی، دررتبه پنجم قرار گرفت.»

معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان افزود:« در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات با ۳۸۶۲ مقاله اول، واحداهواز با ۳۲۷۰مقاله دوم، واحد نجف آباد با ۲۵۸۴ مقاله سوم و واحد تبریز با ۲۵۳۷ مقاله در رتبه چهارم قرار دارند.»

طیاری تصریح کرد: «علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات این بخش به نشانی الکترونیکی پایگاه سیویلیکا به نشانی http://www.civilica.com/scientometrics مراجعه کنند.»