در جلسه شورای زنان فرهیخته استان کرمان مصوب شد همایش ملی هویت زن و توسعه به میزبانی واحد کرمان برگزار می‌شود

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۸ کد : ۳۷۸ اخبار واحد
سومین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به میزبانی واحد کرمان برگزار گردید.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این جلسه دکتر مریم کاظمی پور ضمن خوشامد به حاضرین، از همکاری و مساعدت دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با شورای زنان فرهیخته استان قدردانی کرد واز تشکیل بانک اطلاعاتی زنان فرهیخته استان کرمان خبر داد.

در این جلسه موضوعاتی همچون توانمند سازی بانوان و تدوین برنامه شورای برای سال 1395 بررسی و مصوب گردید همایش ملی هویت زن و توسعه به میزبانی واحد کرمان برگزار گردد.