نمایش 300 اثر هنری در نمایشگاه عکس و پوستر دانشجویان دانشکده هنر واحد کرمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۱:۴۳ کد : ۴۳۶ اخبار واحد
مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس و پوستر گروه گرافیک و نقاشی دانشکده هنر واحد کرمان با حضور دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان و دکتر عباس مسعودی رئیس دانشکده هنر و معماری این واحد برگزار شد.
نمایش 300 اثر هنری در نمایشگاه عکس و پوستر دانشجویان دانشکده هنر واحد کرمان

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ، دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ضمن تشکر از دانشجویان و اساتید دانشکده هنر برای برگزاری این نمایشگاه گفت: «زبان هنر یک زبان بین المللی است که می‌تواند فرهنگ‌ها را به جهانیان معرفی کند و امروزه جامعه برای انتقال مفاهیم خود به مخاطبان از زبان هنر استفاده می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان هنر را باعث ایجاد تحول در جامعه دانست و افزود: «در بین هنر‌ها، هنرهای تصویری مانند عکس و پوستر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است وگاهی تاثیرگذاری این هنر‌ها چنان زیاد است که می‌تواند باعث ایجاد تحول در افکار یک جامعه شود.»

دکتر  فتانه جلال کمالی مدیرگروه گرافیک و نقاشی واحد کرمان نیز  درباره برگزاری نمایشگاه گرافیک گفت:«این نمایشگاه به همت گروه گرافیک و نقاشی و با حمایت حوزه پژوهشی واحد کرمان برگزار گردیده است.»

عضو هیات علمی واحد کرمان با بیان اینکه نمایشگاه آثار دانشجویی گرافیک و نقاشی واحد کرمان از نظر حجم آثار و کیفیت یکی از کم نظیر ترین نمایشگاه های دانشجویی به شمار می رود افزود:« در این نمایشگاه بیش از ۳۰۰ اثر نقاشی، طراحی، عکس، پوستر، تصویرسازی، چاپ و تقویم به نمایش گذاشته شده است.

دبیر اجرایی نمایشگاه حضور کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان در این نمایشگاه را چشمگیر و باارزش دانست و اظهار کرد:« از تمامی دانشجویان هنرمند که با مهر و علاقه آثار خود را به در معرض دید عموم قرار‌ دادند سپاسگزاری و قدردانی مینمایم.»

این نمایشگاه تا تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه دایر می باشد و علاقمندان می توانند جهت بازدید از آثار آن از ساعت ۹صبح تا ۳ بعد از ظهر به نگارخانه تالار حافظ و دانشکده معماری شماره 2 مراجعه نمایند.

.