حضور واحد کرمان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۲:۴۳ کد : ۴۳۷ اخبار واحد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیش از 120 عنوان کتاب در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت کرد .
حضور واحد کرمان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه،دکتر امید طیاری معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان با اشاره به انتشار 20 عنوان کتاب جدید دراین واحد اظهار کرد:« واحد کرمان به نمایندگی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، با بیش از 120 عنوان کتاب که 20 عنوان از آنها از انتشارات جدید واحد کرمان می باشد، در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور فعال و چشمگیری داشت .»

دکتر طیاری بابیان اینکه کتابهای تخصصی غرفه های واحد کرمان مربوط به رشته های  ادبیات فارسی ، زبان انگلیسی ، علوم سیاسی ، حقوق و مکانیک بود گفت:« این غرفه ها در 5 بخش شامل نشست های علمی، مشتری مداری، فروش، چیدمان و معرفی توانمندی ها و بخش نظم و انضباط مورد ارزیابی قرار گرفتند.»

رئیس سابق واحدعلوم و تحقیقات کرمان با اشاره به بازدید دکتر سید طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ازغرفه های استان کرمان افزود :«در پایان این نمایشگاه ، سه کتاب با عناوین « فهرست نسخ خطی کرمان » ، « جهانی شدن و تروریسم » و «فرهنگ موضوعی شاهنامه » عنوان های پرفروش غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی تهران را از آن خود کردند.».

لازم به ذکر است در بخش  نظم و انضباط این نمایشگاه،  غرفه های استان کرمان حائز رتبه اول  و غرفه استان های  مرکزی  و استان خراسان جنوبی حائز رتبه های دوم وسوم شدند .