بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از واحد بردسیر

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۸ کد : ۴۳۸ اخبار واحد
دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان کرمان، و هیات همراه از واحد بردسیر بازدید کردند.
بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از واحد بردسیر

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، دکتر آل طه در این بازدید که به منظور بازدیدهای میدانی و بررسی مسائل و مشکلات واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نظارت و ارزیابی عملکرد آن‌ها انجام شد، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف این واحد قرار گرفت.

آل طه، در نشست صمیمی با کارکنان و اعضای هیات علمی واحد بردسیر از تعامل مسئولین شهرستان با دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر تقدیر کرد و افزود: «یکی از رویکردهای دانشگاه آزاد اسلامی، تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای اقتصاد مقاومتی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، سال 1395 که از سوی مقام معظم رهبری به سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مزین شده را  گرامی داشت و افزود:« اقتصاد دانش بنیان، بالغ بر50 سال است که در دانشگاه های جهان شکل گرفته.»

آل طه با اشاره به نام گذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و اشاره به فرمایشات ایشان مبنی بر عدم اتکاء کشور به درآمدهای نفتی افزود:« اقتصاد مبتنی بر درآمدهای نفتی ناپایدار و آسیب زاست و باید در مسیر کاهش وابستگی اقتصاد به درآمد های نفتی وحرکت در مسیر اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان یکی از رویکردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.»

رئیس شورای روابط عمومی استان کرمان، اقتصاد دانش بنیان، را اقتصادی پایدار و ماندگار برشمرد و افزود: اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان، در دانشگاه ها پایه‌ریزی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان  افزود: اندیشه فعالیت‌های اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه ها شکل گرفته و بدین ترتیب، دانشگاه‌ها می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش بنیان در خارج از دانشگاه فعالیت کنند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: گردش سرمایه حاصل فکر شرکت‌های دانش بنیان برخی دانشگاه های کشورهای پیشرفته جهان از درآمد نفتی کشور عربستان نیز بیشتر است.

وی، کمک به اقتصاد کشور را یکیدیگر از اهداف این دانشگاه برشمرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه خود می داند که در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان حرکت کند.

در این جلسه جواد صادقی فرماندار بردسیر با قدردانی از اقدامات رئیس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر و با اشاره به اینکه جامعه‌ی پیشرفته، نیازمند مشارکت نخبگان و چهره‌های علمی دانشگاهی است گفت: «تحولات مثبتی در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر شکل گرفته است.»

جواد صادقی، از اقدامات و حمایت‌های دکتر بابک آل طه، دبیر هیات امنای استان کرمان نیز تجلیل کرد و افزود:« تلاش تیم مدیریتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی  موجب شد تا امروز، شاهد شکوفایی بهتر این دانشگاه باشیم.»

در این بازدید دکتر وحید خطیبی رئیس واحد بردسیر گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و سیاست‌های واحد در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از مجموعه دانشگاهی واحد بردسیر شامل ساختمان اداری، کتابخانه، امکانات فرهنگی، آموزشی، دانشجویی و پژوهشی را بازدید و با همراهی فرماندار بردسیرتالار این واحد را افتتاح کرد.

مجموعه پذیرایی «تالار بزرگ شهر» به مساحت12هزار متر مربع و دارای 3 سالن مجزا و فضای سبز با  با ظرفیت بالغ برهزار نفر در قالب بخش خصوصی خدمات خود را ارائه خواهد کرد.