بازدید رئیس دبیرخانه هیات امنا ی استان کرمان از واحد شهربابک

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۴۴ کد : ۴۴۰ اخبار واحد
دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان کرمان، و هیات همراه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک بازدید کردند.
بازدید رئیس دبیرخانه هیات امنا ی استان کرمان از واحد شهربابک

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید که به منظور بررسی مسائل و مشکلات واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نظارت و ارزیابی عملکرد آن‌ها انجام شد، دکتر محمود آقاجانی از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف این واحد قرار گرفت.

در این بازدید دکتر محمد محمودی میمندی رئیس واحد شهربابک ضمن خیر مقدم به میهمانان، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ، طرح های در دست اقدام و سیاست‌های واحد برای ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرد.

در ادامه رئیس دبیرخانه هیات امنای استان کرمان از مجموعه دانشگاهی واحد شهربابک شامل سالن چند منظوره در حال ساخت ، کتابخانه تازه تاسیس و مزرعه تحقیقاتی واحد و امکانات فرهنگی، آموزشی، دانشجویی و پژوهشی بازدید و رهنمود هایی در جهت استفاده بهتر و اقتصادی تر از اماکن یاد شده ارائه دادند .