هاشمی در بازدید از پروژه‌های عمرانی واحد کرمان: 80 درصد پیشرفت فیزیکی در پروژه‌ دانشکده هنر و معماری، پژوهشکده و ساختمان درمانگاه واحد کرمان

۲۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۴۵ کد : ۴۶۷ اخبار واحد

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در این برنامه بخش‌های مختلف دانشگاه شامل پروژه های ساختمان درمانگاه، دانشکده هنر و معماری، مجموعه سردرب جدید دانشگاه، سوله های سامانه همکار استاندارد، مجموعه ورزشی، دانشکده هنر و معماری و ساختمان های دانشکده پزشکی،کارگاه‌ها و آزمایشگا‌ه‌ها، ، و فضای سبز دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت.

دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در این دیدار ضمن خیر مقدم به معاون عمرانی دانشگاه، گزارشی از روند توسعه عمرانی این واحد دانشگاهی عنوان کرد و گفت: «این دانشگاه در زمینی به مساحت 64 هکتار احداث شده و مجموع فضاهای اداری، رفاهی، ورزشی، آموزشی و فرهنگی آن بیش از 110 هزار متر مربع است.»

دبیر هیات امنای استان کرمان با اشاره به اتمام پروژه های دانشکده پزشکی و اداره کل آموزش در سال گذشته گفت:«به یاری خداوند و همت  همه همکاران در واحد کرمان در 2 سال گذشته شاهد ساخت و بهره برداری بیش از 7000 متر ساختمان و بهسازی ، توسعه  و ایجاد بیش از 36000 متر مربع بوستان و فضای سبز بوده ایم.»

آل طه با اشاره به سیاست های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اتمام پروژه های نیمه تمام در سال 95، پروژه های در حال ساخت واحد کرمان را حدود 35000 متر مربع اعلام کرد و افزود: «در حال حاظر پروژه ای دانشکده هنر و معماری، پژوهشکده مرکزی، سوله های آزمایشگاه های همکار استاندارد و طرح ساختمان مرکزی شفا در حال ساخت می باشد که انشاا.. از اواخر سال جاری شاهد اتمام این پروژه ها و بهره برداری از آنها خواهیم بود.»

در این بازدید مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی  با ابراز خرسندی از حضور در واحد کرمان اظهار کرد:« درچهارچوب نظارت بر فعالیت های عمرانی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی  از واحد کرمان بازدید شد که خوشبختانه این واحددر مقایسه با بازدید سال گذشته، پیشرفت چشمگیری درپیشرفت و اتمام پروژه های عمرانی ومحوطه سازی داشته است.»

هاشمی ضمن قدردانی از تلاش و همت مسئولین واحد کرمان، عملکرد دکتر بابک آل طه و همکاران وی را مطلوب  ارزیابی کرد وگفت: « تلاش های مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در یک سال گذشته باعث تحول و دگرگونی دروضعیت آن شده است.»

این مقام مسئول با اعلام خرسندی از پیشرفت پروژه های سامانه همکار استاندارد، جایگاه تماشاچیان و بوستان پردیس مفاخر واحد کرمان ادامه داد:« اتمام پروژه های محوطه سازی در این واحد، باعث تغییر محسوس درچهره آن شده است و در پروژه های در حال ساخت ساها، جایگاه های تماشاچیان مجموعه ورزشی، دانشکده هنر و معماری، ساختمان مرکزی پژوهشکده و ساختمان درمانگاه، تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد که این مقدار پیشرفت در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته چشمگیر وقابل توجه است.

مهندس هاشمی در مورد نحوه نظارت بر پروژه های عمرای واحد ها عنوان کرد:« فعالیت های عمرانی زیر نظر واحدهای دانشگاهی و با نظارت عالیه معاونت عمران دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد و معاونت عمران بر روی این پروژه ها از نظر کمی و کیفی نظارت می کند.»

هاشمی در خصوص الویت بندی انجام پروژه های عمرانی گفت:« با توجه به سیاست های عمرانی دانشگاه و بخشنامه جناب آقای دکتر میرزاده مبنی بر اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام واحد ها در سال 95 ،  این الویت ها تعیین و ابلاغ شده است و آنچه در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی برآن تأکید شده است گذر از روند کمی به سمت و سوی کیفی سازی در واحدهای دانشگاهی است. »