در شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد تصویب برگزاری همایش خواجوی کرمانی در شهرهای تهران، کرمان و شیراز

۲۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۲۹ کد : ۴۶۸ اخبار واحد
در شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد  تصویب برگزاری همایش خواجوی کرمانی در شهرهای تهران، کرمان و شیراز

شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری همایش «اهل دل» را با موضوع شناسایی آثار شاعر و عارف نامدار ایران خواجوی کرمانی و با حضور محققان ادبی و علاقمندان تصویب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی با حضور دکتر حمید میرزاده برگزار و در آن سند راهبردی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی اعضا بررسی شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تسلیت درگذشت شاعر انقلابی، حمید سبزواری گفت: «اشعار انقلابی و مردمی این شاعر یادآور خاطرات شیرین دوران انقلاب است و باعث نگه‌ داشتن خاطرات مردم می‌شود.»

او ادامه داد: «درگذشت حمید سبزواری موجب تالم و تاثر جامعه علمی و ادبی ایران شد، چرا که شعرهای آن مرحوم در روح و جان مردم نشسته است.»

میرزاده به افزایش بودجه فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «از بودجه کل دانشگاه آزاد اسلامی 6درصد به امور دانشجویی فرهنگی و ورزشی اختصاص یافته است.»

او افزود: «البته این مبلغ در کل واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی توزیع شده و در اختیار معاون فرهنگی دانشجویی نیست و همه واحدها موظف‌اند در چارچوب سیاست‌های دانشگاه و مصوبات هیات‌های امنای استانی این بودجه را هزینه کنند.»

شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصویب کرد همایش« اهل دل» در بزرگداشت خواجوی کرمانی در شهرهای تهران، کرمان و شیراز و با حضور محققان و پژوهشگران حوزه شعر و ادب فارسی در اردیبهشت سال 1396 برگزار شود.

دکتر سیدطه هاشمی نیز توضیحاتی درباره سند راهبردی دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد و گفت: «پیش از ادغام دو حوزه دانشجویی و فرهنگی، سند راهبردی هریک از آنها تهیه شده بود؛ اما در سند جدید به اهداف و ماموریت‌های هر دو بخش اشاره شده است.»

در این جلسه مقرر شد سند پس از بررسی بیشتر اعضای شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی مجددا مطرح و تصویب شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای فرهنگی و محصولات هنری دانشگاه آزاد اسلامی در هفته آفتاب مهر خبر داد و گفت: «این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واقع در واحد علوم تحقیقات و در فضایی بالغ بر 3هزار مترمربع برگزار می‌شود.»

او به برگزاری سه نمایشگاه از آثار هنری دانشجویان در شیراز، تبریز و همدان اشاره کرد و گفت: «در نمایشگاهی که اخیرا در همدان برگزار شد بیش از 10هزار اثر از سراسر کشور در آن شرکت و بررسی شد.»

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گزارشی از مهمترین برنامه‌ها و طرح‌های اجرا شده در این حوزه ارائه کرد و اعضای شورا را در جریان روند امور قرار داد.