رییس دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد اتمام طرح «تجمیع 3» دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان سال جاری

۲۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۱ کد : ۴۶۹ اخبار واحد
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد  اتمام طرح «تجمیع 3» دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان سال جاری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اتمام طرح «تجمیع 3» این داشگاه تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طرح "تجمیع 3"، را طرح تجمیع فرآیندها توصیف کرد و گفت: «هدف طرح "تجمیع 3" دانشگاه آزاد اسلامی کاهش بروکراسی است.طرح "تجمیع 3" در اردیبهشت ماه کلید خورد و اجرای آن از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد آغاز شده است.»

او افزود: «طرح "تجمیع 3" طرحی است در جهت کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمدهای دانشگاه. زیرا کاهش تعداد دانشجو و افزایش رقبا شرایطی را ایجاب می‌کند که باید ضمن کاهش هزینه‌های دانشگاه، درآمدهای اختصاصی دانشگاه افزایش پیدا کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «به طور کلی از اهداف اصلی اجرای طرح "تجمیع 3" کاهش بروکراسی، کاهش هزینه‌های مبادلات ارتباطی،کاهش هزینه‌های مربوط به نامه نگاری و... است که اجرای آن تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد.»