فراخوان پذیره نویسی سهام شرکت دانش بنیان «آزاد آزمای پارس»

۰۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۲ کد : ۴۸۶ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی

با عنایت به رویکرد تجاری سازی فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی ، یکی از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی فرصت های ویژه با قابلیت درآمدزایی بالا می باشد تا نسبت به مصون سازی دانشگاه از نوسانات پیش بینی نشده درآمدی صرفاً شهریه ای و همچنین توانمند سازی اعضای هیات علمی دانشگاه به لحاظ فنی و اقتصادی عمل نماید.

یکی از بهترین فرصت های موجود بکارگیری ظرفیت عظیم تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی دانشگاه با همراهی اعضای هیات علمی جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی استاندارد به بخش خصوصی و دولتی برون سازمانی در همکاری تنگاتنگ با سازمان ملی استاندارد می باشد.

در این راستا پس از انجام مطالعات اولیه فنی و اقتصادی دقیق و بسیار جامع و اخذ مجوزهای لازم د در نظر گرفتن صرفه و صلاح دانشگاه نسبت به تاسیس شرکت دانش بنیان «آزاد آزمای پارس» اقدام نموده است.

پس از تشکیل هیات موسسان تصمیم بر آن شد تا بخشی از سهام این شرکت در قالب فراخوان پذیره نویسی اولیه سهام اطلاع رسانی و با شرایط ذیل نسبت به جذب سهامدار اقدام نماید.

1- لازم به ذکر است که متقاضیان عضویت در شرکت و پیش خریداران محترم سهام شرکت بایستی نسبت به خدمات و فعالیت های شرکت آگاهی داشته و توانایی ارائه خدمات مرتبط با فعالیت های آتی عندالزوم را داشته باشند.

2- شرط پذیرش و محاسبه نسبت ارزش ، واریز مبلغ 10.000.000 ریال به حساب شرکت به مشخصات و نشانی مندرج در ذیل آگهی می باشد.

تبصره : متقاضیان می توانند به عنوان مثال جهت اخذ نسبت بیشتر سهام از کل سهام شرکت مبالغ بالاتر را با رعایت نسبت مشخص شده در بند 2 این فراخوان ، واریز نمایند. بدیهی است سهام واگذاری صرفاً با رعایت مبلغ واریزی مشخص می شود.

1- اولویت واگذاری سهام با اعضای هیات علمی گروه های شیمی،  میکروبیولوژی و  زیست شناسی و در شرایط خاص ، سایر همکاران در گروه های علمی مرتبط می باشد.

2- زمان واریز وجه به حساب شرکت با توجه به محدودیت تعداد سهام قابل واگذاری ، اولویت و حق متناسب ایجاد خواهد کرد.

3- بازه زمانی پذیره نویسی از تاریخ95/04/05 لغایت 95/4/15می باشد.

4- شماره حساب شرکت نزد بانک ملت شعبه مرکزی به شماره 57037035/57 قابل واریز در تمامی شعب بانک ملت می باشد.

5- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با توجه به صرفه و صلاح دانشگاه و ماموریت این شرکت دارای اختیار تام در پذیرش یا رد درخواست های واگذاری سهام می باشد.

متقاضیان پس از واریز وجه پیشنهادی خود به حساب شرکت رسید واریز را به همراه مشخصات فردی و پرسنلی خود را به اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی  دانش بنیان نزد آقای درستی تحویل نمایند. هیات موسسان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان پس از پایان زمان پذیره نویسی بلافاصله نسبت به اعلام نتیجه نهایی اقدام خواهد نمود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن 31321021-034 و یا شناسه @H_Dorosti درپیام رسان  تلگرام و یا پست الکترونیک OTK.ICT@Gmail.com در ارتباط باشند.

اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان