برگزاری امتحان جامع دکتری متمرکز در واحد کرمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۲ کد : ۵۱ اخبار واحد
برگزاری امتحان جامع دکتری متمرکز در واحد کرمان

دکتر محمدمهدی فروغی در جریان بازدید ریاست واحد کرمان از نحوه برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری، از برگزاری این آزمون بصورت متمرکز در واحد کرمان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با اشاره به نحوه برگزاری این آزمون اظهار داشت: دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی که تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده و میانگین نمره مورد نظر را کسب کرده باشند پس از ارائه نمره زبان خود می توانند در امتحان جامع شرکت نمایند.
فروغی با اشاره اینکه برای نخستین بار این آزمون بصورت متمرکز برگزار شده است توضیح داد: دانشجویان پس از کسب حدنصاب 15 در بخش کتبی و موفقیت در آزمون شفاهی برای انجام رساله اقدام می نمایند.
وی تعداد شرکت کنندگان در این مرحله را 44 نفر اعلام نموده و افزود: 32 نفر در رشته مدیریت و در چهار گرایش منابع انسانی، رفتارسازمانی، خط مشی و روشها و تطبیقی و 9 نفر در رشته ریاضی و 3 نفر نیز در رشته شیمی در این آزمون شرکت نموده اند.