چند انتصاب درهیات عالی نظارت منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۳ کد : ۵۳ اخبار واحد
چند انتصاب درهیات عالی نظارت منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی اصغررستمی ابوسعیدی،رئیس هیات عالی نظارت منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی(استان های کرمان،سیستان وبلوچستان وهرمزگان) ، در احکامی جداگانه به ترتیب حسین شهابی را به عنوان رییس دبیرخانه هیات عالی نظارت منطقه دوازده؛حسین قلعه جانی فرد - رییس دفتر هیات عالی نظارت ،کورش آفتابی - مدیرهیات عالی نظارت استان کرمان؛محمد فلاح کهن - مدیر هیات عالی نظارت استان هرمزگان و هادی بارانی را بعنوان مدیر هیات عالی نظارت استان سیستان وبلوچستان منصوب ومعرفی کرد.
گفتنی است پیشتر نیز از سوی دکتر علی محمد نوریان دبیرکل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی هادی  پور جاوید نیز بعنوان معاون نظارت منطقه دوازده این دانشگاه منصوب گردید.

Sugar ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۱:۱۵
Interesting, this problem-solving strategy is similar to George Polya’s (as I mentioned the other day during my seminar). Okay, the book does focus on thinking about mathematics, but it really is about problem-solving. Polya tried to dissect the art of problem-solving into concrete steps of “mental optoseirna” and questions that can be applied to map new problems onto old ones that you’ve seen before.