برگزاری مسابقه بزرگ نقاشی با موضوع «نماز و حجاب » ویژه فرزندان اساتید و کارکنان واحد کرمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۹ کد : ۵۳۸ اخبار واحد

به مناسبت دهه کرامت و سالروز ولادت امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا (ع) مسابقه بزرگ نقاشی با موضوع «نمازو حجاب» با حضور فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان ، این مراسم به همت دفتر فرهنگ اسلامی و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با حضور 200 نفر از فرزندان کارکنان و استادان در تالار حافظ این واحد برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین علی حسینی  رئیس دفتر فرهنگ واحد کرمان در حاشیه این مسابقه، با اشاره به استقبال چشمگیر فرزندان کارکنان و اساتید واحد کرمان از  مسابقه نقاشی نماز و حجاب اظهار کرد«این مسابقه  معنوی با هدف تشویق و ایجاد انگیزه در کودکان و نوجوانان، آشنایی با مفاهیم نماز واجرای احکام الهی و اعتلای فرهنگ نماز،  بهره گیری از ذهن خلاق کودکان در ترسیم زیبایی های نماز و حجاب ، ایجاد فضای معنوی در خانواده و توجه والدین در دعوت فرزندان به نماز عنوان کرد.»

حسینی بر مسئولیت خطیر والدین درآموزش تعالیم دینی و قرآنی به فرزندان تاکید کرد و گفت:« با هدف ایجاد انگیزه در کودکان و نوجوانان جهت  فراگیری  احکام الهی،  به کلیه شرکت کنندگان در این مسابقه هدیه ای تقدیم می گردد و پس از ارزیابی نقاشی های داوطلبین توسط هیات داوران، از 6 نفر برتر  به صورت ویژه تجلیل خواهد شد.»

این مراسم پرفیض و معنوی با جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار گردید.