همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بخشهای عمرانی استان کرمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۱ کد : ۵۴ اخبار واحد
همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بخشهای عمرانی استان کرمان

در دیدار معاون عمرانی استاندار کرمان با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی کرمان بر همکاری هرچه بیشتر دانشگاه و حضور اساتید و نخبگان در فعالیتهای عمرانی استان تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بابک آل طه در این دیدار ضمن تبریک انتصاب مهندس سیف اللهی به عنوان معاون عمرانی استانداری کرمان بر ضرورت همکاری بیشتر دانشگاه در فعالیتهای عمرانی استان کرمان تاکید کرد.
مهندس سیف اللهی نیز با اشاره به فعالیتهای صورت پذیرفته در حوزه عمرانی تاکید کرد: امروزه استان کرمان با مشکلات عدیده ای از جمله مشکل آب روبرو می باشد که نیازمند عزم جدی مردم و مسئولان و همکاری اساتید اهل فن برای رفع این مشکلات می باشد.
شهردار سابق کرمان با اشاره به طرحهای در حال اجرا برای انتقال آب به کرمان اظهار امیدواری کرد تا با همکاری دانشگاهها و نخبگان مشکلات استان کرمان مرتفع گردد.