پذیرفته شدگان دوره دکتری پژوهش محور

۲۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۱ کد : ۶ اطلاعیه های دانشجویی
بنا به اعلام حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه پذیرفته شدگان دخیره دوره دکتری تخصصی پژوهش محور بایستی با مراجعه به محل ثبت نام در واحد دانشگاهی با در دست داشتن مدارک و پرینت قبولی پس از تکمیل فرم پیوست7 دستورالعمل ثبت نام و در صورت عدم مراجعه یا عدم ارائه و تکمیل مدارک ظرف یک هفته توسط پذیرفته شدگان اصلی، بر اساس رتبه ذخیره از نامبردگان ثبت نام قطعی بعمل آید.

محل ثبت نام کلیه رشته ها و مقاطع در طبقه سوم کتابخانه مرکزی واحد کرمان می باشد.
ساعت مراجعه: ساعت 8 صبح لغایت 15 می باشد.